Odaberi državu za dostavu paketa

Samo otvarano
Akcija

Yamaha AG08 Black

5
Prva generacija serije AG jedno je od najmoćnijih rješenja za strujanje na tržištu. Fleksibilnije opcije I/O i USB usmjeravanja, dodatni DSP efekti, proširena funkcionalnost i poboljšani unutarnji sklopovi - za impresivnu dubinu u aplikacijama za...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 01.07.2024 ,
Predpostavljani datum dostave 04.07.2024
536,09 €
4.039,17 kn
541,50 €
Podcast mix pultovi Yamaha AG08 Black (Samo otvarano)

Yamaha AG08 Black

536,09 €
4.039,17 kn
541,50 €

Kod proizvoda: 954013 | ID: 954013

Yamaha AG08 Black

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prva generacija serije AG jedno je od najmoćnijih rješenja za strujanje na tržištu. Fleksibilnije opcije I/O i USB usmjeravanja, dodatni DSP efekti, proširena funkcionalnost i poboljšani unutarnji sklopovi - za impresivnu dubinu u aplikacijama za strujanje. Prepun moćnih značajki, ali još uvijek fleksibilan i jednostavan za korištenje.

Dva ulaza za kondenzatorski mikrofon s dva izlaza za slušalice
Kao i AG06MK2, oba kanala 1 i 2 AG08 imaju fantomsko napajanje za podršku kondenzatorskim mikrofonima, koji su popularni među glazbenicima i kreatorima sadržaja usmjerenih na dijalog zbog svoje iznimne osjetljivosti i vjernosti. Pomoću namjenske aplikacije AG08 Controller također se možete pomicati lijevo i desno za bilo koju vrstu stereo mikrofona, uključujući ASMR mikrofone.
Osim toga, dostupna su dva nezavisna kanala za praćenje slušalica za aplikacije u kojima dvoje ljudi intervjuira ili gdje netko osim izvođača upravlja zvukom.

Tri dodijeljiva klizača za fleksibilan USB ulaz/izlaz
Signal iz više aplikacija na računalu povezanom preko USB-a ili analognih linijskih ulaza može se pojedinačno dodijeliti regulatorima za prigušivanje za kanal 3/4, 5/6 ili 7/8, što vam omogućuje intuitivno miješanje LINE/USB audio signala putem fizičke kontrole regulatora. . Nasuprot tome, tri USB mix izlaza iz AG08 mogu se pojedinačno dodijeliti različitim aplikacijama na vašem računalu putem USB veze.

Kombinacija ovih značajki omogućuje fleksibilniji odgovor u stvarnom vremenu, na primjer, dijeljenje optimalno miješanog zvuka s partnerima za chat ili slušateljima tijekom intervjua uživo i strujanja.

Osim toga, za aplikacije s omogućenim ASIO-om, kao što je DAW softver, izravan izlaz iz svakog ulaznog kanala (kanali 1, 2, 3/4, 5/6 i 7/8) i tri mješovita kanala mogu se koristiti paralelno, omogućujući multi- snimanje kanala čak i tijekom prijenosa uživo.

Četiri gumba unaprijed postavljenih efekata u donjem lijevom kutu konzole AG08 omogućuju vam neprimjetno prebacivanje između prilagođenih unaprijed postavljenih efekata za kanal 1 u hodu. Ovo korisnicima daje svestranu kontrolu u stvarnom vremenu, dopuštajući im da dodaju pravu količinu efekata - uključujući novi Voice Changer - posebno tijekom glasovne glume i glazbenih nastupa uživo.

AG08 ima efekte visoke kvalitete za naglašavanje, ispravljanje ili pojačavanje signala vokala i glazbenih instrumenata. Svi efekti grupirani su u pet kategorija koje su detaljno opisane u nastavku i obrađuju ih ugrađeni DSP, tako da nemaju kašnjenja niti utjecaja na računalnu obradu. Detaljne informacije o svakom DSP efektu mogu se postaviti u aplikaciji AG08 Controller.

  • Mjenjač glasa (CH1) / Amp Sim (CH2)
  • Comp, EQ
  • Reverb, Delay
  • Ducker
  • Maksimiziranje
Kanal 1 ima novi efekt Voice Changer koji može pretvoriti vaš glas u glas drugog spola, robota itd., dok Kanal 2 nudi simulator pojačala za autentičniji zvuk gitare ili bas pojačala. Ovi efekti, zajedno s Comp, EQ, Reverb i novododanim Delayom, mogu se postaviti neovisno na svakom kanalu, omogućujući vam da odaberete optimalnu postavku za svaki.

Funkcija Ducker može se koristiti za automatsko prigušivanje zvuka reprodukcije kanala 3/4, 5/6 i 7/8 u odnosu na audio ulaz iz kanala 1 i 2, tako da možete jednostavno postaviti sustav strujanja u kojem će signali kanali 1 i 2 su uvijek jasno čujni.

Konačno, funkcija Maximizer je jednostavna, ali moćna funkcija masteringa koja može dodati povećanje razine vašem miksu kako bi se postigao veći standard i profesionalizam, kao i prigušivanje vršnih signala kako bi slušateljima i gledateljima pružili ugodnije i ugodnije audio iskustvo.

AG08 ima šest prilagodljivih zvučnih ploča koje olakšavaju dodavanje zvučnih efekata u stvarnom vremenu kako bi vaše emitiranje oživjelo. Koristeći namjensku aplikaciju "AG08 Controller", možete jednostavno povući i ispustiti postojeće audio datoteke i dodijeliti ih odabranoj podlozi ili snimiti vlastite uzorke putem ulaza AG08 i urediti ih na željenu duljinu u aplikaciji.

Nova konzola također ima novi PA-150B strujni adapter za stabilniji rad i za prilagođavanje šireg raspona postavki aplikacija, zajedno s integriranim 1,5A USB strujnim adapterom.

AG08 dolazi s softverom Cubase AI za glazbenu produkciju kao i WaveLab Cast za audio produkciju i uređivanje. AG08 je također kompatibilan s aplikacijama Cubasis LE za iOS uređaje, koje su besplatno dostupne od Steinberga za podršku i inspiriranje stvaranja audio sadržaja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilnost


Opcije

Kanali

8

Fantomsko napajanje

Pada

Bluetooth

MIDI interface

Broj izlaza

11

ADAT

Broj ulaza mikrofona / linija

4

Predpojačala

2

Word Clock


Svojstva

Medij za pohranu

Frekvencija uzimanja uzoraka

Zaslon

AES / EBU

MADI

USB varijanta

2.0

Boja prema proizvođaču

Black


Ulazi i izlazi

Ulaz za mikrofon

Izlaz za slušalice

USB

Da

Analogni ulazi

Da

Analogni izlazi

Da

Linijski ulazi

Da

S/PDIF

MP3 / linijski ulaz

Da

Linjiski izlaz (Line-Out)

Da

Ethernet


Efekti

Ugrađeni efekti


Pakiranje

Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

29

Visina (cm)

8,8

Dubina (cm)

22,2

Neto težina (kg)

2,2


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

5 / 5

Na temelju broja ocjena: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

M

Michael J.

de Zastava

Njemačka

05.09.2023

Ocjenjivana varijanta

Top Produkt, bin sehr zufrieden damit und wurde superschnell geliefert!

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.