Odaberi državu za dostavu paketa

Nexx X.WED3 Zero Pro Carbon MT L Kaciga

Bez kompromisa – to je bio moto za razvoj NEXX X.WED3 – kako bi se postigao moderan dizajn, besprijekorno pristajanje, izdržljivost, iznimna funkcionalnost i tehničke inovacije. Testiran do krajnjih granica s prijeđenih oko 200.000 km i više od 60...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
661 €
4.980,30 kn
Kaciga Nexx X.WED3 Zero Pro Carbon MT L Kaciga

Nexx X.WED3 Zero Pro Carbon MT L Kaciga

661 €
4.980,30 kn

Kod proizvoda: 01XE32341676000L | ID: 1120727

Nexx X.WED3 Zero Pro Carbon MT L Kaciga

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Bez kompromisa – to je bio moto za razvoj NEXX X.WED3 – kako bi se postigao moderan dizajn, besprijekorno pristajanje, izdržljivost, iznimna funkcionalnost i tehničke inovacije.

Testiran do krajnjih granica s prijeđenih oko 200.000 km i više od 60 avanturističkih vozača testiranja na najudaljenijim lokacijama u svijetu, od Aljaske, Hrvatske, Donje Kalifornije, Ha Gianga do pustinje Merzouga u Maroku – sve kako bi se osiguralo da je svaki mali detalj savršen dizajniran za svaku avanturu.

OPREMLJEN ZA EPSKE AVANTURE, NA CESTI I OFF ROAD

  • X.WED3 pruža besprijekoran prijelaz između terenske/avanturističke kacige i ulične vožnje kao kaciga koja pokriva cijelo lice, bez potrebe za bilo kakvim alatom. Osim toga, nudi fleksibilnost korištenja zaštitnih naočala u prašnjavim okruženjima, povećavajući njihovu svestranost.

X-PJENASTI BRANIK

  • Ozljede prsnog koša su među najčešćim ozljedama terenske vožnje motocikla.
  • Iz tog razloga, dizajn školjke X.WED3 predstavlja jedinstven oblik s mekšim i zaobljenijim osnovnim rubom u području brade kako bi se smanjio rizik od ozljede prsnog koša od frontalnih sudara.
  • Uz to, X pjenasti odbojnici izrađeni od vrlo lagane EPP pjene dizajnirani su tako da odgovaraju objema stranama kacige i području brade kako bi apsorbirali energiju sudara, omekšavajući puls sudara i smanjujući rizik od prijeloma ključne kosti.

SUVREMENA MAJSTORNA

  • Školjka X.WED3 izrađena je od ultralakih, vrlo otpornih na udarce X-PRO karbonskih vlakana, tehnologije sljedeće generacije koja koristi znanje iz zrakoplovstva zajedno s 3K ugljikom za dobivanje kompozitne konstrukcije koja čini školjku lakšom, jačom i još udobnijom – u 3 veličine školjke.
  • Također će biti dostupna početna verzija NEXX-ove X-Matrix 2 posebne formule (višekompozitna vlakna).

SAVRŠENA VENTILACIJA, U SVIM UVJETIMA

  • Uz sedam (7) zatvarajućih ulaza za zrak i četiri (4) ispušna otvora, složeni ventilacijski sustav X.WED3 spreman je prilagoditi se svim preferencijama i vremenskim uvjetima.
  • Inovacije su bile glavni fokus X.WED3 sa komorom srednjeg protoka zraka. Ovaj patentirani sustav stvoren je kako bi zadržao prostor za pohranjivanje između unutarnjeg i vanjskog EPS-a, pružajući trenutnu cirkulaciju svježeg zraka oko glave dok vrući zrak izlazi iz školjke kroz stražnje otvore.

SUSTAV POVRATNOG VIZIRA

  • Dizajn vizira uključuje NEXX-ov dokazani sustav povratnog vizira s oprugom opterećenim osnovnim bočnim pločama koje se automatski podešavaju i povlače vizir prema natrag uz rubove prozora s dvije usne za savršeno hermetičko brtvljenje – radeći neovisno o sustavu za postavljanje vrha.
  • Pinlock 120 XLT Max Vision (u modelima s karbonskim vlaknima X-PRO) i Pinlock 70 (u modelima s vlaknima X-Matrix 2) uključeni su u kutiju.
  • Unutarnji vizir za sunce X.WED3 veći je za 18 %, dovoljno visok da pokrije malo iznad hrpta nosa.
  • Kombinirajući elegantnu i stabilnu aerodinamiku, strateški vrhni dizajn osigurava prolazak i struja zraka i poboljšane performanse pri većim brzinama. Podešavanje i uklanjanje vrha u 3 razine jednostavno je za rukovanje pomoću vijaka za pričvršćivanje protiv okretanja, izrađenih od fuzije metala i plastike injekcijskim prešanjem. Peak extensor bez vijaka i dalje je uključen, savršen za vožnju po slabom suncu.

ANTOVIBRACIONI EPS SUSTAV

  • Antivibracijski EPS sustav uključuje posebnu gumenu oblogu postavljenu između unutarnjeg EPS-a i vanjskog EPS-a, dopuštajući mikropokrete unutarnjeg EPS-a koji je u kontaktu s glavom korisnika. To pomaže smanjiti vibracije u kacigi uzrokovane turbulencijama zraka pri većim brzinama. Rezultat je sigurnija kaciga, s dodatnom stabilnošću u glavi te glatkijim i udobnijim osjećajem tijekom vožnje.

DOLAZITE OSVEŽENI

  • Suvremena udobnost i pažljivo odabrani materijali karakteriziraju svaki detalj interijera X.WED3. Kombinacija sintetičke kože s velikim mrežastim pločama za ventilaciju i detaljnim šavovima odmah upadaju u oči na prednjoj strani i tvore kvalitetnu mješavinu materijala za veću ventilaciju i najbolju izolaciju.
  • Osim toga, inovativni Air cumbs nude neusporedivu razinu unutarnje ventilacije i udobnosti. Krunski jastučić X.WED3 zašiven je posebnom alveolarnom mrežicom koja stvara komoru svježeg zraka između EPS obloge i podstave.
  • Unutarnje maramice izrađene su od tkanina X-Mart Dry mekanih na dodir koje održavaju unutrašnjost hladnom i suhom.

PRIDRUŽITE SE SIGURNOJ, BRZOJ REVOLUCIJI HITNIH POMOĆI I ČIŠĆENJA

  • Podstava FRS (Fast Release System) odlikuje se jednostavnošću kojom omogućuje istovremeno uklanjanje oba jastučića za obraze u samo nekoliko jednostavnih koraka i bez ikakvih alata.
  • Jednostavan za dohvat i još lakši za rukovanje – Patentirani FRS je savršeno rješenje za unutarnje čišćenje, ali što je najvažnije omogućuje spasilačkom osoblju da lako skine kacigu uz minimalno trenje u glavi ozlijeđenog vozača, u slučaju nužde.

JEDNOSTAVNO I BRZO

  • Jednostavno podignite gumene krakove koji zaključavaju gumbe na obje strane kacige, gurnite crvene gumbe natrag i oba jastučića za obraze možete potpuno ukloniti.

ELEGANTAN, LAKŠI I PAMETNIJI NEGO IKADA

  • Suptilna, ali prepuna moćnih mogućnosti, serija X-COM3 može se u potpunosti integrirati u kacigu, s ugrađenim slušalicama, baterijom, utorima za kabele, mikrofonom i Bluetooth 5.2 tehnologijom, dostupnom u dvije varijante: X-COM3 standard, verzija srednje klase sa sposobnim značajkama i X-COM3 PRO koji donosi 2.0 Mesh tehnologiju uz druge dodatne značajke i zvuk svjetske klase Harman Kardona.

SNIMI ZABAVU

  • Dizajniran da vašu akcijsku kameru drži sigurno i čvrsto na mjestu tijekom pustolovne vožnje, POV komplet uključuje gornji nosač kamere, koji se može koristiti sa i bez vrha; uklonjivi bočni nosač i nosač za bradu u 4 reverzibilna položaja, za snimanje cijele akcije izbliza!

X-LOCK SUSTAV

  • Sve verzije X.WED3 Carbon dolaze s dvostrukim D-prstenom i magnetskim gumbom X-LOCK za lakše konačno pričvršćivanje.

INTEGRIRANI DRŽAČ TRAKA ZA NAOČALE

  • Jedna od jedinstvenih značajki X.WED3 je držač remena za naočale integriran u stražnji dio kacige, koji omogućuje bolje postavljanje off-road naočala koje ostaju pričvršćene za kacigu kada se ne koriste.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ovdje registrirajte svoju motociklističku kacigu i dobit ćete standardno 5-godišnje jamstvo od proizvođača.

https://nexx-helmets.com/en/support/warranty/

Parametri i specifikacija

Informacije za pleksiglasa štit

Glavni vizir

Smoke 80% Shield, Clear Shield


Namjena

Koristiti

Rod

Dobna skupina

Odrastao


Veličina

Veličina

L

Veličina vanjske ljuske

3


Opcije

Sunčev vizir

Da

Ventilacija

Da


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Carbon MT

Pinlock

Da

Odobrenje

Retencijski sustav zatvaranja

Pripremljen za intercom

Serija

Izmjenjivi interijer

Da

Tehnologija

Anti-Vibration EPS System, F.R.S (Fast Release System), X-Mart Dry Technology


Materijal

Materijal


Dimenzije i težina

Težina

1.600 g ± 50 g, Bez dodatne opreme


Zemlja

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Južna Korea


Preporučena dodatna oprema