Odaberi državu za dostavu paketa

Samo otvarano
Akcija

Gamechanger Audio Plus Pedal

5
Gamechanger Plus pedala je revolucionarni novi gitarski efekt koji vam omogućuje uzorkovanje, održavanje i slojeve bilo kojeg melodičnog zvuka. To je snažan i svestran instrument koji se može koristiti za stvaranje širokog spektra zvukova, od jazz...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 05.07.2024
355 €
2.674,75 kn
385,11 €
- 7 %
Gitarski efekt Gamechanger Audio Plus Pedal (Samo otvarano)

Gamechanger Audio Plus Pedal

355 €
2.674,75 kn
385,11 €
- 7 %

Kod proizvoda: 959971 | ID: 959971

Gamechanger Audio Plus Pedal

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Gamechanger Plus pedala je revolucionarni novi gitarski efekt koji vam omogućuje uzorkovanje, održavanje i slojeve bilo kojeg melodičnog zvuka. To je snažan i svestran instrument koji se može koristiti za stvaranje širokog spektra zvukova, od jazz glasa do teških post-rock zvukova.

Plus pedala radi tako da hvata male segmente signala vašeg instrumenta u stvarnom vremenu i stapa ih u glatki, kontinuirani zvuk. Pomoću kontrola RISE, TAIL i SUSTAIN možete kontrolirati duljinu, visinu i glasnoću svakog sloja, kao i ukupni zvuk pedale.

Plus Pedal također ima GROUP i SINGLE modove. U načinu GROUP, svi slojevi se drže zajedno, dok se u načinu SINGLE zadržava samo posljednji sloj. To vam omogućuje stvaranje različitih efekata, poput stvaranja postojanih dronova ili izgradnje složenog zvučnog zida.

Uzorkovanje zvuka u stvarnom vremenu jedinstveni je generativni algoritam koji je razvio Gamechanger Audio koji vam omogućuje dodavanje funkcije sustain i sostenuto u stilu klavira bilo kojem glazbenom instrumentu. To se postiže hvatanjem i petljom malih segmenata izlaznog signala instrumenta kako bi se proizveli glatki slojevi održivosti.
Za razliku od granularnih sintisajzera i okidača sintisajzera, PLUS pedala kontinuirano snima i analizira međuspremnik zvuka visoke rezolucije. Kada je uključen, algoritam identificira optimalni dio faze opadanja note kako bi stvorio besprijekornu kružnu mikro-petlju.
Zamislite ga kao pametnu petlju koja hvata cijeli segment opadanja najnovije note ili akorda i koristi ga za stvaranje kontinuiranog zvuka.

PLUS pedala nudi potpunu kontrolu nad svakim slojem kontinuiranog zvuka. Gumbi RISE i TAIL postavljaju brzinu pojavljivanja i smanjivanja svakog novog sloja. Gumb SUSTAIN kontrolira postupni high-cut filtar koji je podešen da oponaša svojstva prirodnog raspadanja trzalačkih žica. Nožna pedala u stilu klavira pruža postupnu krivulju odziva, omogućujući vam da dodate suptilnost i nijansu svakom kontinuiranom sloju.

Možete ukloniti sav DRY signal s glavnog izlaza PLUS pedale aktiviranjem prekidača na bočnoj ploči pedale ili korištenjem namjenske "WET" nožne sklopke.
Ovaj način vam omogućuje da transformirate PLUS pedalu u moćan alat za dizajn zvuka koji je sposoban stvoriti naslagane slojeve održivih ambijentalnih valova s ​​bilo kojim instrumentom.

Plus pedala neophodna je za svakog gitarista koji želi eksperimentirati s novim zvukovima i stvarati uistinu jedinstvenu glazbu. To je moćan i svestran alat koji se može koristiti za stvaranje širokog spektra zvukova, od jednostavnih do složenih.

Ovdje su neke od ključnih značajki Gamechanger Plus pedale:

  • Semplovanje, održavanje i slojevito slaganje bilo kojeg melodičnog zvuka
  • Kontrolirajte duljinu, visinu i glasnoću svakog sloja
  • 2 načina: GROUP i SINGLE
  • Kontrole RISE, TAIL i SUSTAIN za kontrolu zvuka
  • Izdržljiv i robustan dizajn

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

True bypass

Kontrole

MIDI interface

Broj nožnih prekidača

1


Svojstva

Boja


Ulazi i izlazi

USB


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje


Oprema

Adapter uključen


Dimenzije i težina

Širina (mm)

90

Dubina (mm)

195

Height (mm)

72

Težina (g)

1020


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

5 / 5

Na temelju broja ocjena: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

I

Ivan B.

hr Zastava

Hrvatska

31.12.2023