Odaberi državu za dostavu paketa

Boss GX-100 Gitarski multiefekt

4,95
Procesor pojačala/efekta za gitaru i bas s vrhunskom tehnologijom BOSS tonova, modernim modernim dizajnom i zaslonom na dodir u boji za jednostavno stvaranje zvuka. Spajajući napredne tehnologije BOSS tonova u elegantan, ultra moderan hardverski...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 12 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-09-12
529 €
3.985,75 kn
Gitarski multiefekt Boss GX-100 Gitarski multiefekt

Boss GX-100 Gitarski multiefekt

529 €
3.985,75 kn

Kod proizvoda: GX-100 | ID: 1019411

Boss GX-100 Gitarski multiefekt

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Procesor pojačala/efekta za gitaru i bas s vrhunskom tehnologijom BOSS tonova, modernim modernim dizajnom i zaslonom na dodir u boji za jednostavno stvaranje zvuka.

Spajajući napredne tehnologije BOSS tonova u elegantan, ultra moderan hardverski dizajn, inspirativni GX-100 pruža vrhunske performanse gdje god svirate. Istražite 23 AIRD pojačala i preko 150 efekata izvedenih iz vodećeg modela GT-1000 i stvorite sjajne zvukove u nekoliko sekundi uz intuitivni zaslon osjetljiv na dodir u boji. Do 15 simultanih blokova efekta pružaju neograničene mogućnosti tona, zajedno s dubokim naredbama u stvarnom vremenu preko ugrađenih nožnih prekidača, ekspresijske pedale i vanjske kontrolne podrške.

GX-100 pruža vrhunski ton i prirodni osjećaj cijevnog pojačala u svakoj situaciji sviranja, zahvaljujući AIRD tehnologiji podržanoj našim profinjenim pristupom Tube Logic. AIRD je utkan u DNK svakog GX-100 gitarskog i bas pojačala, dok tipovi AIRD Output Select omogućuju savršeno prilagođavanje zvuka za bilo koju destinaciju, bilo da je to ulaz za pojačalo, FRFR monitor ili kućni PA. Dostupan je i širok izbor ugrađenih kabina zvučnika, plus utori za uvoz vlastitih IR zvučnika putem USB-a.

S preko 150 efekata vrhunske kvalitete iz ogromne BOSS biblioteke, u mogućnosti ste ostvariti gotovo svaki zvuk koji možete zamisliti s GX-100. Dostupni su brojni overdrive i distorzije, plus BOSS klasici poput Slow Gear, Octave i još mnogo toga. Tu je i raznovrstan raspon mod efekata, kašnjenja i reverbiranja, zajedno s mnogim efektima posebno podešenim za bas. A s priključcima za slanje/vraćanje, možete integrirati omiljene stope ili petlju efekata vašeg pojačala u ekosustav GX-100.

GX-100 dolazi sa 100 unaprijed postavljenih memorija za početak reprodukcije odmah. Ali lako ih je urediti za svoje potrebe ili izraditi nove od temelja. Pustite mašti na volju s 15 namjenskih tipova blokova—uključujući dva bloka pojačala—i lančanim efektima u nizu i paralelno kako biste stvorili sve vrste zvučnih varijacija. A s 200 korisničkih uspomena, u mogućnosti ste pohraniti dovoljno ugrađenih zvukova da pokrijete gotovo svaku pjesmu ili stil.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj efekata

154

Ugrađeni štimer

Da

Broj preseta

300

Broj nožnih prekidača

8

MIDI interface

Da


Svojstva

Boja

Pogodan za montažu u rack


Ulazi i izlazi

USB

Da

Izlaz za slušalice

Da

DI izlaz


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Malezija


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

4,95 / 5

Na temelju broja ocjena: 26

4 1
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

D

Duško O.

hr Zastava

Hrvatska

16.07.2024

Great sounds!

Ova ocjena se ne može prevesti.
Z

Zoran B.

hr Zastava

Hrvatska

06.07.2024

Top notch effect pedal. You get what you pay for and more.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
B

Bogdan L.

pl Zastava

Poljska

07.05.2024

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wykonanie pancerne, jak wszystkie kostki Boss. System bardzo intuicyjny, nawet dla początkujących w procesorach, dźwięk super, można nakręcić dużo. Doceniłem ekran dotykowy, jest bardzo wygodny w korzystaniu. Można poustawiać dźwięk bez podłączenia do komputera. Dla tych kto lubi sterować z telefonu lub tabletu można dokupić BT adaptor. W swojej cenie towar jest wart zakupu.

Jako sam zadovoljan kupnjom. Oklopljen, kao i sve Boss kocke. Sustav je vrlo intuitivan, čak i za početnike u procesorima, zvuk je odličan, možete puno toga snimiti. Cijenio sam zaslon osjetljiv na dodir, vrlo je zgodan za korištenje. Zvuk možete prilagoditi bez povezivanja s računalom. Za one koji vole upravljati s telefona ili tableta, možete kupiti BT adapter. Uz njegovu cijenu, proizvod je vrijedan kupnje.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
K

Kupac

hr Zastava

Hrvatska

30.04.2024

Dostava u roku, stiglo sve kako treba.

Ova ocjena se ne može prevesti.
P

Petr Š.

cz Zastava

Češka Republika

14.04.2024

Velká spokojenost jak s obchodem, tak s Bossem. Dávám 5 hvězd.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.