Odaberi državu za dostavu paketa

Samo otvarano

Micro Crossneck 2.0 Gold Romobil freestyle

Cross Neck je kaskader skuter koji odabiru mnogi vozači, uključujući i Micro Xtreme tim kaskaderskih skutera. Cross Neck je tako nazvan zbog svoje snažne jednodijelne cijevi glave i donje cijevi. Također je fantastičan izbor za više vozače koji...
Trenutno proizvod nemamo u poudi
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 961179 | ID: 961179

Micro Crossneck 2.0 Gold Romobil freestyle

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Oštećena ambalaža
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Oštećena ambalaža.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Cross Neck je kaskader skuter koji odabiru mnogi vozači, uključujući i Micro Xtreme tim kaskaderskih skutera. Cross Neck je tako nazvan zbog svoje snažne jednodijelne cijevi glave i donje cijevi. Također je fantastičan izbor za više vozače koji tek počinju. Elegantan, vrhunski skuter, koji neće izgledati neumjesno u bilo kojem skateparku koji će zasigurno biti hit na skateparku. Imajte na umu da se skuter sa vratolomnim vratom ne preklapa. Svi se dobri kaskaderski skuteri ne presavijaju - ovo je radi održavanja snage skutera kada dijete izvodi skokove, trikove ili vratolomije.

Parametri i specifikacija

Namjena

Dobna skupina

Dobna kategorija


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Gold

Korisna nosivost

Ležajevi

Kočioni sustav


Dimenzije i težina

Promjer kotača

Težina

4,1 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema