Odaberi državu za dostavu paketa

Samo otvarano

Korg Pa1000 Profesionalna klavijatura

4,65
Samo otvarano

Korg Pa1000 Profesionalna klavijatura

4,65
Profesionalni aranžer s tipkovnicom osjetljivom na brzinu od 61 ključa iz serije Pa koja ima dosta zvukova (sadrži definiranu nuansku kontrolu za poboljšani realizam) koji svježim i uzbudljivim izvedbama, kao i ogromnim proširenim rasponom...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Oštećena ambalaža
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Oštećena ambalaža.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 10.10.2024
2.139 €
16.116,30 kn
Profesionalna klavijatura Korg Pa1000 Profesionalna klavijatura (Samo otvarano)

Korg Pa1000 Profesionalna klavijatura

2.139 €
16.116,30 kn

Kod proizvoda: 962459 | ID: 962459

Korg Pa1000 Profesionalna klavijatura

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Oštećena ambalaža
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Oštećena ambalaža.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Profesionalni aranžer s tipkovnicom osjetljivom na brzinu od 61 ključa iz serije Pa koja ima dosta zvukova (sadrži definiranu nuansku kontrolu za poboljšani realizam) koji svježim i uzbudljivim izvedbama, kao i ogromnim proširenim rasponom stilova koji pokrivaju glazbene žanrove iz cijelog svijeta svijet. Njegov zvukovni motor koristi četiri puta više memorije PCM od najprodavanijih Pa900 i proširuje količinu PCM memorije na 600 MB pomoću kompresije. Broj lokacija Korisničkog stila također se proširio na najviše 1.152 koji će pokriti gotovo svaki zamislivi stil. Poboljšani ugrađeni sustav zvučnika proizvodi snažan, puni tjelesni zvuk koji je unaprijeđen standardnim značajkama kao što su TC Helicon Vocal Harmonizer, Dual MP3 uređaj za reprodukciju i Dual Crossfade Sequencer. Videoizlaz je standardiziran, tako da publika može pjevati uz tekstove na zaslonu. Organizator to sve pakira u visokokvalitetan kućište s aluminijskim umetcima na bočnoj ploči elegantnog kućišta kako bi osigurao prestižni izgled na bilo kojoj pozornici. Dodan je i KAOSS FX procesor, koji pruža kreativnu kontrolu nad performansama. Tipkovnica sa 61 ključem nudi polu-težinu akcije, osjeća se u pravu, ima prirodno osjetljivu ključnu / ključnu brzinu osjetljivost i naknadnu dodirnu pozadinu te je namijenjena glazbenicima svih razina. Uređivač je dizajniran s konceptom spajajući tanak profil s profesionalnim motivom. 2x33 watt pojačala voze 4 zvučnika u kućištu za bas-refleks kako bi stvorili bogato, puno tijelo iskustvo slušanja. Glavna ploča je optimizirana kako bi se osiguralo da su sve kontrole ergonomski smještene i intuitivno smještene kako bi svaka izvedba bila glatka i prirodna. Veliki, svijetli i podebljani, kapacitivni TouchView zaslon ugrađuje redizajnirano grafičko sučelje koje je lakše nego ikad pročitati, čak i pod najzahtjevnijim rasvjetnim okruženjima. Jedinica se oslanja na KORG-ov napredni zvukovni zvuk EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded), a dolazi s više od 1.750 zvuka spreman za reprodukciju. Ova realistična zbirka nudi ogromnu skupinu klasičnih i suvremenih tipkovnica, bendova i orkestralnih instrumenata te elektroničkih i akustičnih instrumenata - od techno do narodnih. Uključeni su dva višeslojna stereo klavira (s prigušivačem i rezonancijom tijela), plus električni klaviri iz poznatog KORG SV-1 Stage Piano. Organizator također donosi više od 430 stilova, ravno iz kutije. Svaki od njih je potpuno realiziran glazbeni prostor posvećen stvaranju određenog glazbenog stila. Uključeni su AC strujni kabel i glazbeni stalak. Dimenzije: 1030 x 378,3 x 133 mm. Težina: 10,75 kg

Opcije

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Da

Pratnja

Da

Broj zvukova

Zvučni sustav

Da

Svojstva

Broj tipki

61

Polifonija

128

Tipkovnica

Veličina tipkovnice

Površina tipkovnice

Efekti

Sekvencer

Da

Pakiranje

Ponuđena konfiguracija

Paket sadrži

Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

230V

Oprema

Adapter uključen

Dimenzije i težina

Visina (cm)

13,3

Dubina (cm)

37,83

Szélesség (cm)

103

Neto težina (kg)

10,75

Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina

4,65 / 5

Na temelju broja ocjena: 6

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

J

Ján N.

sk Zastava

Slovačka

22.01.2024

Nástroj nadupaný všetkým, čo muzikant potrebuje a čo si len zmysli. Ovládanie cez dotykový displej neviem či každému vyhovuje. Mne osobne chýbajú klasické ťahové potenciometre na reálne vyváženie doprovodnej jednotky a pravej strany kláviatúry, vyslovene chýbajú klasické tlačidla na prechody, tlačítka na zadávanie zvukov. Možno je to moderné, ale menej praktické. Chýbajú mi niektoré štýly zo staršej série. Mám PA-60 a tam to ovládanie na pódiu je oveľa oveľa praktickejšie. V balení nie je ani návod na "rýchly štart" ani v českom ani v slovenskom jazyku, hoci som sa pred kúpou informoval ako emailom, tak telefonicky. O úplnom návode na ovládanie a programovanie ani zmienky. Našiel som ho na stránke výrobcu. Má viac ako 1000 strán. Som z toho trochu sklamaný.

Instrument ispunjen svime što glazbeniku treba i može smisliti. Ne znam odgovara li svima upravljanje preko ekrana osjetljivog na dodir. Meni osobno nedostaju klasični pull potenciometri za realno balansiranje prateće jedinice i desne strane tipkovnice, definitivno mi nedostaju klasične tipke za prijelaze, tipke za unos zvukova. Možda je moderno, ali manje praktično. Nedostaju mi ​​neki stilovi iz starijih serija. Ja imam PA-60 i tamo je kontrola na pozornici mnogo praktičnija. U paketu nema "Quick Start" priručnika ni na češkom ni na slovačkom, iako sam bio obaviješten mailom i telefonom prije kupnje. Ne spominje se potpuni priručnik za upravljanje i programiranje. Našao sam ga na web stranici proizvođača. Ima više od 1000 stranica. Malo sam razočaran time.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
N

Nagy A.

ro Zastava

Rumunija

14.10.2023

Sunt foarte muțumit de Muziker...

Jako sam zadovoljan Muzikerom…

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
M

Marek T.

cz Zastava

Češka Republika

27.09.2023

Д

Димитър В.

bg Zastava

Bugarska

17.09.2023

Z

Zsolt J.

hu Zastava

Mađarska

25.09.2022

Nagyon kiváló temérdek!!!

Vrlo izvrsne mjere!!!

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.