Odaberi državu za dostavu paketa

Oštećeno
Akcija

Focal Alpha 50 Evo Aktivni studijski monitor

4,90
Oštećeno
Akcija

Focal Alpha 50 Evo Aktivni studijski monitor

4,90
Alpha 50 Evo ima 1" (25mm) aluminijski visokotonac i 5" (13cm) woofer sa slatefiber membranom razvijenom i proizvedenom u Focalovim radionicama u Francuskoj. Ovaj monitor ima izvrsnu dinamiku i neutralnost u ravnoteži tonova. Zahvaljujući novim...
Oštećeno
Površinska štećenja
Funkcionalna, ali rabljena roba, roba nakon popravka ili roba kojoj nedostaje oprema. Proizvod ima vidljive tragove korištenja ili oštećenja. U jamstvu od 24 mjeseci. Podvrgnut je temeljitom tehničkom pregledu koji jamči njegovu funkcionalnost.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 23.09.2024 ,
Predpostavljani datum dostave 26.09.2024
235,71 €
1.775,96 kn
266,31 €
- 11 %
Aktivni studijski monitor Focal Alpha 50 Evo Aktivni studijski monitor (Oštećeno)

Focal Alpha 50 Evo Aktivni studijski monitor

235,71 €
1.775,96 kn
266,31 €
- 11 %

Kod proizvoda: 961415 | ID: 961415

Focal Alpha 50 Evo Aktivni studijski monitor

Oštećeno
Površinska štećenja
Funkcionalna, ali rabljena roba, roba nakon popravka ili roba kojoj nedostaje oprema. Proizvod ima vidljive tragove korištenja ili oštećenja. U jamstvu od 24 mjeseci. Podvrgnut je temeljitom tehničkom pregledu koji jamči njegovu funkcionalnost.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Alpha 50 Evo ima 1" (25mm) aluminijski visokotonac i 5" (13cm) woofer sa slatefiber membranom razvijenom i proizvedenom u Focalovim radionicama u Francuskoj. Ovaj monitor ima izvrsnu dinamiku i neutralnost u ravnoteži tonova. Zahvaljujući novim tehnologijama i značajkama, Alpha 50 Evo vrlo je svestran.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Za obnovljene performanse, Focal je odabrao visokotonac s obrnutom kupolom od aluminija kako bi se osigurala velika disperzija zvuka, kao i konus od škriljevca. Ovaj konus od recikliranog ugljika, koji je isključivo proizveo francuski brend u svojim radionicama u Saint-Étienneu, odabran je zbog neutralnosti i dinamike. Focal neprestano obnavlja svoju ponudu, oslanjajući se na svoju akustičku ekspertizu od preko 40 godina i svoje inovacijske sposobnosti. To pokazuje novi veliki laminarni priključak koji ograničava izobličenje buke.


Monitori Alpha Evo mogu se pohvaliti novim 1/4 "(6,35 mm) TRS priključkom-uz XLR i RCA analogne ulaze-, isključivim automatskim pripravnim načinom rada i umetcima za pričvršćivanje na zid i strop: doista svestran raspon ( Mix, Mastering, DJ, Broadcast). Što se tiče pojačanja, monitori su opremljeni s dva pojačala klase D. Veliki strujni kapacitet ovih omogućuje potpunu kontrolu dinamike signala. Također omogućuje postizanje velikih glasnoća bez izobličenja. Svaki od zvučnika hvata i najsitnije detalje u miksu, u svim glazbenim stilovima. Monitori imaju MDF ormarić od 5/8 "(15 mm) i ugrađene unutarnje podupirače kako bi bili sigurni da je izuzetno robustan, čak i na najvišim razinama zvuka pritisak.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Vrsta LF upravljača

LF Driver Power Amp

30W

Vrsta HF zvučnika

Krajnje pojačalo za zvučnik za više tonove

20W

EQ

Da


Svojstva

Raspon frekvencija

Niskotonac

5"

Visokotonac

1"

Snaga (Watt)

50

Snaga

Bas-refleks

Da

Boja


Materijal

Materijal

MDF


Ulazi i izlazi

Ulazi

RCA, TRS, XLR

AUX IN

Izlaz za slušalice


Akustika

Razina zvučnog tlaka - SPL (dB)

101

Konfiguracija pojačanja


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

22,8

Dubina (cm)

23,9

Visina (cm)

31

Neto težina (kg)

5,95


Zemlja

Zemlja podrijetla

Francuska


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

4,90 / 5

Na temelju broja ocjena: 15

4 1
3 0
2 0
1 0

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

K

Kupac

sk Zastava

Slovačka

11.06.2024

Reproduktory hraju velmi pekne. Minus by som dal za to, ze kym jeden z monitorov nebol nikdy rozbaleny, druhy monitor bol urcite minimalne vyskusany na predajni, nakolko kabel od zdroja bol odbaleny a chybala ochranna folia na tweeteri, ktora ma zamedzit poskodeniu tweetera pri preprave alebo vyberani z krabice. Dalsia vec, co ma zamrzela, kedze zamerne som vyberal taky produkt, ktory nie je vyrobeny v Cine a pri tomto bol uvedeny povod -Francuzsko. A po rozbaleni citam na na zadnej strane reproduktorov - Made in China.

Zvučnici sviraju vrlo lijepo. Minus bih smatrao činjenicom da dok jedan od monitora nikada nije raspakiran, drugi monitor je sigurno minimalno oštećen u trgovini, jer je kabel od izvora bio raspakiran i nedostaje zaštitna folija na visokotoncu, što trebao bi spriječiti oštećenje visokotonca tijekom transporta ili vađenja iz kutije. Još jedna stvar koja me zaledila, jer sam namjerno odabrala proizvod koji se ne proizvodi u Kini, a razlog za to je navedena - Francuska. I nakon raspakiranja, na poleđini zvučnika pročitam - Made in China.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
P

Petr F.

cz Zastava

Češka Republika

25.05.2024

Druhý nejprodávanější model v našem poslechovém studiu. Oproti nejprodávanějším menším a levnějším Alpha 50 Evo má tento střední model přece jen více nižších středů a vyrovnanější bas, na druhou stranu vyšší středy jsou mírně agresivnější. Je na každém, co mu víc sedí. Skvělé jsou tu možnosti donastaveni, kde máte možnosti plynule si přidat/ubrat basy +/- 6 dB, což je unikátně velký rozsah, u výšek +/-3. Všechny možné vstupy XLR, TRS i RCA, přepínání citlivosti vstupů 0/+6 (nemají ale vlastní knoflík hlasitosti). Šikovné je volitelné uspávání, díky kterému nemusíte bedny vypínat, což jim výrazně prodlouží životnost. A ačkoliv jde o základní řadu Focal s levnými zesilovači třídy D, tak na rozdíl od jiných značek tyhle nešumí.

Drugi najprodavaniji model u našem studiju za slušanje. U usporedbi s najprodavanijom manjom i jeftinijom Alpha 50 Evo, ovaj model srednje klase ipak ima više nižih srednjih tonova i uravnoteženiji bas, s druge strane, viši srednji tonovi su nešto agresivniji. Na svakome je što mu više odgovara. Postoje sjajne opcije za podešavanje, gdje možete kontinuirano dodavati/uklanjati bas +/- 6 dB, što je jedinstveno velik raspon, za visoke +/- 3. Svi mogući ulazi XLR, TRS i RCA, promjena osjetljivosti ulaza 0/+6 (ali nemaju vlastitu tipku za glasnoću). Zgodan je opcijski način mirovanja, zahvaljujući kojem ne morate isključivati ​​sanduke, što znatno produljuje njihov životni vijek. Iako se radi o osnovnoj Focalovoj seriji s jeftinim pojačalima klase D, za razliku od drugih marki, ova ne stvaraju buku.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
A

Antonio B.

hr Zastava

Hrvatska

11.05.2024

P

Petr F.

cz Zastava

Češka Republika

05.05.2024

Nejlepší model v řadě, nejvyrovnanější spektrum v celém pásmu. Dynamicky přirozené a prostorové. Mírně agresivní. Kvalitní zpracování. Nadstandardní nastavitelnost basů a výšek, volitelné samočinné vypínání, všechny možné vstupy, gumové nožičky, železné mřížky, nízký vlastní šum.

Najbolji model u liniji, najuravnoteženiji spektar u cijelom bendu. Dinamično prirodno i prostorno. Pomalo agresivan. Kvalitetna izrada. Vrhunska mogućnost podešavanja basa i visokih tonova, izborno automatsko isključivanje, svi mogući ulazi, gumene noge, željezne rešetke, niska razina vlastite buke.

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
Y

Yordan G.

bg Zastava

Bugarska

30.03.2024