Odaberi državu za dostavu paketa

Skoro novo
Akcija

Crosley Mercury Forrest Green Prijenosni okretnica

3,80
Gramofon Crosley Mercury Gramofon Crosley Mercury predstavlja savršenu simbiozu između vintage dizajna i moderne tehnologije, donoseći vam nezaboravno glazbeno iskustvo iz udobnosti vašeg doma. Ovaj gramofon idealan je za svakoga tko želi uživati...
Skoro novo
Izloženo
Neispravan adapter/kabel za napajanje
Malo ogrebano
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora. , Neispravan adapter/kabel za napajanje., Malo ogrebano.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
Predpostavljani datum dostave 24.09.2024
Prijenosni okretnica Crosley Mercury Forrest Green Prijenosni okretnica (Skoro novo)

Crosley Mercury Forrest Green Prijenosni okretnica

155,05 €
1.168,22 kn

Kod proizvoda: 961641 | ID: 961641

Crosley Mercury Forrest Green Prijenosni okretnica

Skoro novo
Izloženo
Neispravan adapter/kabel za napajanje
Malo ogrebano
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Ima blage tragove normalnog korištenja. Radi se o izloženom probnom proizvodu iz klasične trgovine i prošao je temeljitu kontrolu sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora. , Neispravan adapter/kabel za napajanje., Malo ogrebano.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Gramofon Crosley Mercury

Gramofon Crosley Mercury predstavlja savršenu simbiozu između vintage dizajna i moderne tehnologije, donoseći vam nezaboravno glazbeno iskustvo iz udobnosti vašeg doma. Ovaj gramofon idealan je za svakoga tko želi uživati ​​u autentičnom zvuku vinilnih ploča s elegantnim daškom prošlosti, a istovremeno iskoristiti prednosti današnjih audio tehnologija.

Glavne značajke:

  • Reprodukcija u tri brzine: Crosley Mercury podržava tri brzine reprodukcije (33 1/3, 45 i 78 RPM), što vam omogućuje reprodukciju svih vaših omiljenih vinilnih ploča u različitim formatima.
  • Visokokvalitetni zvučnici: Gramofon je opremljen parom moćnih prednjih stereo zvučnika koji pružaju jasan i dubok zvuk, savršen za ljubitelje glazbe koji traže bogato audio iskustvo bez potrebe za dodatnom opremom.
  • Bluetooth povezivanje: Zahvaljujući integriranoj Bluetooth tehnologiji, možete jednostavno bežično reproducirati glazbu izravno sa svog pametnog telefona, tableta ili drugog kompatibilnog uređaja, proširujući upotrebu gramofona na moderne digitalne glazbene izvore.
  • USB priključak za digitalizaciju: Crosley Mercury uključuje USB priključak koji vam omogućuje spajanje gramofona na vaše računalo i pretvaranje vaših omiljenih ploča u digitalni format tako da ih možete slušati bilo gdje i bilo kada.
  • AUX ulaz i RCA izlaz: S AUX ulazom možete spojiti druge vanjske uređaje, poput MP3 playera, a RCA izlaz omogućuje spajanje gramofona na vanjske zvučnike ili stereo sustav za još bolji zvuk.
  • Kompaktan i moderan dizajn: Gramofon Mercury ističe se svojim elegantnim vintage izgledom koji nadopunjuje svaki interijer. Njegova robusna konstrukcija i visokokvalitetni materijali jamče dugi vijek trajanja i otpornost na normalno trošenje i habanje.
  • Automatsko isključivanje: Značajka automatskog isključivanja osigurava da se gramofon automatski zaustavi nakon završetka reprodukcije ploče, čime se štedi energija i produljuje vijek trajanja i uređaja i vaših ploča.

Tehničke specifikacije:

  • Dimenzije: 41 x 32 x 16 cm
  • Težina: 4,5 kg
  • Napajanje: 220V, AC adapter
  • Brzine reprodukcije: 33 1/3, 45, 78 RPM
  • Zvučnici: 2 x 2,5 W (integrirani)
  • Bluetooth: Da
  • USB priključak: Da
  • AUX ulaz: Da
  • RCA izlaz: Da

Sadržaj paketa:

  • Gramofon Crosley Mercury
  • Strujni adapter
  • Korisnički priručnik
  • 45 RPM adapter
  • USB kabl

Zaključak:

Gramofon Crosley Mercury idealan je izbor za one koji žele doživjeti jedinstveni zvuk vinilnih ploča u kombinaciji s modernim tehnologijama. Njegov elegantan dizajn, kvalitetna izrada i svestrane značajke čine ga odličnim dodatkom svakom domu i osiguravaju da u potpunosti možete uživati ​​u svojim omiljenim pločama.


Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Sustav montaže

Pogon

Promjena brzine

Ručno prebacivanje brzine

Bluetooth

Da

CD-R/RW

Ugrađeni zvučnik


Svojstva

Boja

Položaj tonerima

Right

Boja prema proizvođaču

Forrest Green


Ulazi i izlazi

AUX IN

Da

Izlaz za slušalice

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

240V


Oprema

Zvučnica u paketu

Da

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

38,7

Visina (cm)

17,4

Dubina (cm)

34,3


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

3,80 / 5

Na temelju broja ocjena: 6

5 3
4 1
3 1
2 0
1 1

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

K

Kupac

si Zastava

Slovenija

26.08.2024

M

Matilda T.

it Zastava

Italija

22.02.2023

Il giradischi è molto bello esteticamente purtroppo noi abbiamo avuto un problema nell’ ascoltare I quarantacinque giri, ci penseremo se tenerlo o meno

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
K

Karen S.

gb Zastava

Ujedinjeno Kraljevstvo

08.02.2023

It doesnt work! I thought it was the stylus so ordered a new one from Crosley europe but even now with the new stylus there is no sound on the recor. It seems that the signal from the stylus isnt reaching the preamp/amp. There is a buzzing noise which increases with the volume dial/ But the record volume does not increase at all. The speaker are working with bluetooth with other devices but Ive not been able to play any vinyl since opening at Christmas! Can you guys help?

Ne radi! Mislio sam da je to olovka pa sam naručio novu od Crosley europe, ali čak i sada s novom olovkom nema zvuka na zapisu. Čini se da signal s olovke ne dopire do pretpojačala/pojačala. Čuje se zujanje koje se povećava s kotačićem za glasnoću/ Ali glasnoća zapisa se uopće ne povećava. Zvučnik radi s bluetoothom s drugim uređajima, ali nisam mogao pustiti nijedan vinil od otvaranja za Božić! Možete li pomoći?

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
E

Ewa P.

pl Zastava

Poljska

25.01.2023

P

Peter Č.

sk Zastava

Slovačka

29.12.2022